2019-05-18 11:18:22• hírek • Bede Emőke

Közel hatszáz szabad munkahely várja az álláskeresőket az EU-ban

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség ismét közzétette az Európai Unió területén elérhető szabad munkahelyek listáját.

Azok, akik Magyarországon szeretnének munkát vállalni, összesen 104 helyre pályázhatnak. A határ másik oldalán keresnek többek között 20 raktáros árumozgatót, 10 kasszást, 10 kőművest, 10 bolti eladót, 6 péket és 5 hentest is. De konyhai kisegítőként, szakácsként, cukrászként is el lehet helyezkedni a szomszédos országban.


Spanyolországban 100 mezőgazdasági munkást alkalmaznának, Nagy-Britanniában, 15 gyógyszerészre volna szükség, Dániában 10 csomagológépkezelőre, Ausztriában 30 bútorösszeszerelőre és 7 szakképzett erdészeti munkásra. Hollandiában továbbra is kertészetmi munkásokra van a legnagyobb szükség, akár 80 álláskeresőt is tudnának ezen a területen foglalkoztatni. Szlovákiában 12 üvegest, Írországban 10 kamionsofőrt, Lengyelországban pedig 2 lakatost keresnek.


A felsoroltak csak egy töredékét jelentik a szabad állások összességének, így a komoly érdeklődőknek érdemes felkeresni az ügynökség valamelyik megyénkbeli székhelyét, emellett jó ötlet lehet felkeresni az ide kattintható weboldalt is, ahol országonként, akár foglalkozásokra lebontva lehet szemezgetni a szabad állások között

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: